Status ; I AM WHO I AM. I'VE GOT MY OWN WAY AND STYLE, AND I KNOW HOW TO USE IT, DO RESPECT MINE AND I'LL DO THE SAME THING WITH YOURS :)
Beautiful Flowers
SADNESS DAY :'/
Thursday, July 26, 2012 | 5:01 AM | 0 Rain[s]

Hai peeps :') really miss my blog. lama sangat tak update blog ni. so tonight aku curik broadband Ruhaida Baharudin sebab nak update blog ni. Act, ni cerita sedih aku. Aku dah tak dapat tahan kesedihan yang melanda diri aku harini. so aku berlari lari anak macam barbie doll naik bilik Aida yang dekat tingkat 2 ni. nasib sama blok dengan aku :p harharhar

okay, back to the topic. macam macam perkara yang aku terpaksa lalui dekat sini. diantara nya, aku terpaksa menanggung kesedihan sorang sorang :'/ sebab nya, Syakira Omar takda dekat sini. kalau dekat ERT dulu, dia selalu ada disaat aku berlinangan air mata :( ya Allah sedih sedih sedih. aku jadi makin sebak bila aku dengar suara mak aku dalam telefon tadi :'( oh damn -.- rindu sangaaaaaaaaat!

Ayah! haaaaaaaa. ini orang yang paling aku rindu dalam hidup aku. And Aida! kalau kau nak tahu. sebabkan rindu dekat ayah aku lah aku menangis waktu aku datang bilik kau tadi :) hahaha macam lawak cerita aku ni. but entah lah.aku hope, kawan aku dekat sini faham masalah yang melanda aku.

last, aku nak balik bilik sebab kesian dekat Zack carik aku dari tadi :/ hahaha sorry zack. sorry sorry sorry.

*Bie me miss you so muchhhhhhhhhh! :'/ you have to know that! byeeee

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. I write with my own words. No copycats here!
italic underline bold Link

Old Post